top of page

Mijn allereerste boeking - Augustus 2022

How exciting! Mijn eerste echte officiële boeking, een 21 diner!

In juni 2022 heb ik EOSY EVENTS opgericht en na veel oefenen, veel uitproberen en veel uittesten kon ik het voor het eerst voor een klant doen. Heel spannend, maar heel erg zin in!


Wat is een 21 diner precies?

Een 21 diner wordt traditioneel gezien gehouden in het ouderlijk huis met vrienden van toen en nu. Er wordt gekookt door de ouders, speeches gegeven door de vrienden en vooral veel gelachen. Er wordt gevierd dat de jarige 21 jaar wordt, en dus volwassen. Er wordt vaak een thema gekozen voor het menu, de opmaak van de tafel en er komt een dress-code bij kijken. Deze unieke en speciale manier van een 21 jarige verjaardag komt oorspronkelijk uit Amerika, maar wordt onder de nederlanders steeds populairder.


Voor deze klant werd het thema "All around the world" gekozen. Ze had veel gereisd en wilde dit graag terug laten komen in het diner. We kozen voor mintgroen met wit en ik bedacht een paspoort als menukaart. Op de menukaart werden verschillende gerechten voorgesteld uit de landen waar ze was geweest op haar wereldreis. Voor de bloemen styling koos ik voor een slinger van 2 meter (Hoe mooi!) aangezien het een uitgeserveerd diner was. Er kwamen dus geen pannen/schalen etc. op tafel waardoor dit mogelijk was.


Hoe gaat een 21 diner in zijn werk?

Vaak begint een 21 diner met een speech van de ouders/verzorgers. Daarna worden de glazen gevuld en begint het diner. Tijdens het diner (of daarna) krijgen de uitgenodigde vrienden de kans om ook een speech te houden of een cadeau te overhandigen. Het diner wordt afgesloten met een dessert en daarna worden er vaak spellen gespeeld of een feest gehouden.


Hoe organiseer ik een 21 diner?

Bij het plannen van een 21 diner komen er veel dingen bij kijken. De datum, gastenlijst, locatie, thema, dresscode.. Ik help je met alle liefde om een 21 diner te plannen en te stylen! Via het contact formulier kan je vrijblijvend contact opnemen en dan maken we er zeker wat moois van. We plannen een kennismakingsgesprek in (online of fysiek) en dan kan het overleggen beginnen. Stap voor stap gaan we jou wensen en voorkeuren bij langs en dan zorg ik dat op de dag van jou 21 diner alles klaar staat voor een onvergetelijke avond. Een paar uur van te voren kom ik langs om alles klaar te zetten en aan het einde (of een dag later) kom ik alles weer ophalen zodat jij er geen zorgen van hebt.In mijn portfolio kan je nog meer foto's vinden van dit prachtige 21 diner!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page